Home Кримінал ”Грозу блондинок” Ландіка екстрадували до України

\”Грозу блондинок\” Ландіка екстрадували до України

184

Депутат Луганської міської ради Роман Ландік екстрадований з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, повідомили в четвер у прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Романа Ландіка 21 вересня було екстрадовано в Україну. Генеральна прокуратура України буде забезпечувати нагляд для законності дій щодо виданої особи", – сказав керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко.
 
Раніше Генеральна прокуратура України направила до Генеральної прокуратури РФ запит про видачу Ландіка для притягнення його до кримінальної відповідальності за хуліганство.
 
Ландік під час відпочинку в ресторані побив дівчину, яка сиділа за одним столиком. Подію зафіксовано на відео, ролик опубліковано в Інтернеті. Постраждала 20-річна дівчина отримала струс мозку.
 
7 липня прокуратура Луганської області порушила щодо нього кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні.
 
Ландік був виключений з Партії регіонів і з фракції Партії регіонів у Луганській міськраді.
 
Оголошеного в розшук депутата затримали під Краснодаром. Краснодарський суд прийняв рішення про екстрадицію в Україну Ландіка.
 
Ландік – син народного депутата України (фракція Партії регіонів) Володимира Ландіка
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here