Home Кримінал Дебой обіцяє гарячу воду навіть влітку. Тільки наступного року

Дебой обіцяє гарячу воду навіть влітку. Тільки наступного року

173

Державною екологічною інспекцією в Житомирській області проведено перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «ІРША-ГРАНІТ» при здійсненні надрокористування на Васьковицькому родовищі лабрадориту в Коростенському районі Житомирської області. Про це повідомляє прес-служба державної екоінспекції в Житомирській області. Повідомляє "Житомир.info".

 

Перевіркою встановлено, що  роботи з розробки родовища здійснювались за відсутності висновку державної екологічної експертизи по робочому проекту розробки родовища; при відкачуванні кар’єрних вод не дотримувались проектні рішення щодо обладнання відстійника; товариством не ведеться облік якості кар’єрних вод та відходів, що утворюються на підприємстві та скидаються у водний об’єкт.

За результатами перевірки керівництву підприємства надано припис щодо усунення порушень природоохоронного законодавства, трьох відповідальних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.

 За грубі порушення вимог природоохоронного законодавства Першим заступником Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області  винесено рішення про заборону (зупинення) ТОВ «ІРША-ГРАНІТ» розробки надр  Васьковицького родовища лабрадориту.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here