Home Кримінал Катерину Корінь однокурсник забив камінням

Катерину Корінь однокурсник забив камінням

227

 Минулого тижня за селом Іллічеве Совєтського району Криму знайшли тіло 19-річної Катерини Корінь. Її забив камінням однокурсник Білял Газієв, 16 років. Разом училися у технікумі гідромеліорації та механізації сільського господарства.

— Білял взагалі башковитий, — говорить однокурсниця. Просить не називати її імені. — Екстерном школу закінчив, учився в технікумі з Катею. Вона йому дуже подобалася, але вважала його малолєткою. От він і заманив її в лісосмугу. Сказав, що щось там загубив. Катя була дуже отзивчива дєвочка, ставилася до Біляла як до меншого брата. Пішла, а він накинувся на неї з камнями.

Катерина Корінь родом з Іллічового, Білял Газієв — із Совєтського.

— Він сам слов’янин, з дитячого будинку, — розповідає 33-річний Юрій Першиков, координатор місцевого православного об’єднання козаків "Зірка". — Двомісячним його всиновила татарська родина.

Міліціонери розслідують убивство. Кажуть, Газієв був не один. Після убивства жителі Іллічевого поділилися на дві групи. Одні звинувачують у всьому дівчину, другі — хлопця.

— Билял — нормальный мужик. Поверил девушке, а она обвела его вокруг пальца, — кажуть друзі Газієва. — Встречалась с другими парнями. Он хотел от нее детей. А она ему изменила и за это поплатилась жизнью.

— Він убив Катю за законами ширіатського суду. Бо відмовляла, — заперечують інші. — Вона не була гулящою, її любили. А його зараз невміняємим роблять, щоб випустити.

Ібрагім Газієв, батько Біляла, просить не пов’язувати вбивство з релігійними мотивами. Каже, син має проблеми з психікою.


Олена ГОРДІЄВА
Gazeta.ua

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here