Home Кримінал Керівник Малинського відділення поліції усунутий з посади через скандал

Керівник Малинського відділення поліції усунутий з посади через скандал

362

20 січня за повідомленням у соцмережі про ймовірні неправомірні дії поліцейських неподалік с. Маклаївки у Малинському районі було призначено службове розслідування.

Працівники групи реагування відсторонені від виконання службових обов’язків до завершення перевірки та прийняття кінцевого рішення.

Матеріали розслідування будуть скеровані до територіального управління ДБР.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

На цей час у діях поліцейських Малинського відділення встановлено низку порушень. Відтак 21 січня відповідним наказом начальника ГУНП керівник підрозділу усунутий із посади, працівники групи реагування відсторонені від виконання службових обов’язків до завершення перевірки та прийняття кінцевого рішення.

Працівники інспекції з особового складу УКЗ ГУНП продовжують розслідування. За його результатами прийматиметься рішення щодо подальшого проходження служби працівниками, притягнення керівників до дисциплінарної відповідальності, а також усі матеріали будуть скеровані до Територіального управління Державного бюро розслідувань. 

20 січня 2021 у поліції розпочали службову перевірку щодо поліцейських, які нібито побили хлопців у Малинському районі. Родичі постраждалих юнаків у соцмережі розповіли про побиття. Поліцейські вимагали зізнатися у викраденні автомобіля.

Водночас Головне управління Нацполіції в області висловлює вибачення юнакам та їх родинам за дії співробітників, йдеться у повідомленні. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here