Home Кримінал «Ми очікуємо найбільшого – відкриття оченят»: пара з Житомира заробляла на вигаданій...

«Ми очікуємо найбільшого – відкриття оченят»: пара з Житомира заробляла на вигаданій хворій дитині

1275

У Житомирі молода пара просувала свій магазин за рахунок уявної історії про хвору дитину. Подружжя створило інтернет-магазин з еко-товарами, а для того, щоб збільшити аудиторію та продажі – вигадали історію про дворічну доньку, яка начебто потрапила в ДТП і знаходиться в комі.

Під однією з публікацій, шахраї пропонують придбати горня в магазині по ціні, яку клієнт вважатиме за потрібне. Окрім того, історію з хворою донькою, якої не існує, підтримали блогери та низка небайдужих людей, просто перераховуючи кошти на рахунок аферистів. Про це йдеться в сюжеті «Сніданок з 1+1».

На усі прохання надати документи і фото дитини – відповідають, що не можуть через умови з лікарнею в Бельгії, куди вони отримали безкоштовний переліт дитини.

«Ні фото, нічого. Оскільки лиш на таких умовах ми випросили майже безкоштовний переліт до Бельгії… Після ДТП в комі ще з серпня, але вже загоїлася більша частина травм та досі ми очікуємо найбільшого – відкриття оченят», – пояснює аферистка в чатуванні.

А вже тиждень назад на сторінці магазину з’явився пост про те, що дитина померла, коментарі до якого – закриті. Наразі активність на сторінці – припинилася, проте за цей час на їх сторінку підписалося 15 тис. людей.

У сюжеті брехню викрили, та більшість вже підозрювали, що це афера, і писали про це в коментарях, які активно видаляли, за для збереження гарного обличчя. Ба більше, аферисти звертаються до клієнтів «Янголя», а в дописах висловлюють вдячність за все, що мають, і це неабияк дивує, адже важко повірити, що по ту сторону Інстаграм-профілю – ті, кого цікавлять гроші будь-якою ціною. Навіть, якщо для цього треба вигадати хвору дитину і писати красиві слова.

Нагадаємо, шахраї вигадали нову схему наживи на українцях, через виплату 1000 грн від Президента.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here