Home Кримінал На околиці Житомира жінка залишила пакет із дитиною після викидня та далі...

На околиці Житомира жінка залишила пакет із дитиною після викидня та далі імітувала вагітність

2035

У Житомирі до поліції із повідомленням про смерть новонародженої дитини в одній із лікарень міста звернулася мати 27-річної жінки-породіллі.

Однак фахівці підтвердили, що пологи відбулися місяць-півтора тому. Виявилося, що жінка в лікарні не народжувала, під час прогулянки на околиці міста у неї стався викидень. Далі вона імітувала вагітність, бо боялася розповісти рідним.

Про відкриття кримінального провадження повідомили в поліції:

“7 жовтня до поліції звернулась житомирянка із повідомленням про смерть новонародженої дитини її 27-річної доньки в одній з лікарень міста. Під час перевірки поліцейські встановили, що жінка там не народжувала. Згодом з’ясувалось, що пологи у неї таки відбулись, але в інший період і поза межами медичної установи”.

Викидень у 27-річної жінки стався ще в серпні. Увесь цей час вона імітувала вагітність, бо боялася сповістити про це співмешканця та маму. Їм вона повідомила, що дитина померла під час пологів, не очікуючи звернення до поліції.

Жінка навіть не перебувала на обліку у медустанові як вагітна.

Наразі поліцейські перевіряють інформацію про місце, де жінка залишила пакет, за її словами, з нібито мертвонародженою дитиною.

Попередня кваліфікація події – ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here