Home Кримінал На Східній школярка віддала ворожкам вартісні прикраси, щоб «зняти порчу»

На Східній школярка віддала ворожкам вартісні прикраси, щоб «зняти порчу»

138

Повіривши двом «знахаркам», які «знімали порчу» просто на вулиці обласного центру, 17-річна школярка віддала їм золоті прикраси вартістю 15 тисяч гривень.

Працівники поліції розшукують шахрайок та закликають житомирян дотримуватись елементарних правил безпеки.

3 грудня близько 14.00 на вул. Східній у м. Житомирі 17-річна дівчина погодилась на пропозицію випадкових перехожих їй поворожити. Дві жінки налякали школярку порчею, наведеною на її родину, та так переконливо розповідала про її долю, що та віддала жінкам золотий браслет та ланцюжок із кулоном. Опам’яталась дівчина лише за півгодини, коли незнайомки вже пішли геть.

Нині правоохоронці проводять низку оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб та затримання підозрюваних.

Прикмети «ворожок»: одна з жінок віком близько 50 років, зростом 160 см, середньої статури, волосся чорне, довжиною по плечі, має окуляри для коригування зору, одягнена в чорну шубу із червоним напиленням. Друга жінка віком близько 30-40 років, зростом 155 – 160 см, волосся біле, одягнута в синю куртку-пуховик.

Шановні громадяни, якщо ви стали свідками згаданої події чи вам відома інформація, що допоможе встановити осіб, причетних до шахрайства, зверніться до Житомирського відділу поліції за адресою: вул. Лесі Українки, 17 або зателефонуйте на спецлінію 102.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here