Home Кримінал На заправці в Житомирі КОРД затримав торговців бойовими патронами

На заправці в Житомирі КОРД затримав торговців бойовими патронами

113

У центрі Житомира на одній із заправок бійці спецпідрозділу Нацполіції КОРД затримали чотирьох торговців бойовими патронами. Про це повідомили в прес-службі КОРДу.

"Зловмисників було четверо. Бійці КОРД вилучили у них запаковані пачки з патронами калібру 7,62 і 5,45. В одного з підозрюваних вилучили також перероблений пістолет для відстрілу малокаліберних пуль", – повідомив командир бойового загону КОРД.

За його словами, вийти на торговців патронами вдалося оперативним шляхом.

"Отримавши інформацію про масовий збут бойових патронів, співробітник карного розшуку погодився придбати кілька пачок патронів. Лиходії призначили зустріч у публічному місці – на заправці. Там же відбулося їхнє затримання", – повідомив він.

Читайте також: На Житомирщині молодший сержант торгував боєприпасами.

Наступного дня бійці КОРД також затримали організатора злочинної оборудки – 43-річного жителя села Дениші Житомирської області. У його будинку правоохоронці вилучили ще понад тисячу бойових куль калібру 7,62 і 5,45 мм.

"Всі патрони ділок привіз із зони проведення антитерористичної операції. Принаймні, так він зізнався під час затримання. Звідки ж насправді у нього цей товар, покаже слідство", – підсумували в житомирському КОРДі.

Джерело: 112.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here