Home Кримінал На Житомирщині лісівники привласнили бюджетні кошти

На Житомирщині лісівники привласнили бюджетні кошти

96
Прокуратура Житомирської області перевірила, як в області додержуються лісового законодавства. Результат перевірок –  низка порушень, у тому числі кримінального характеру.
 
Зокрема, прокуратурою Попільнянського району за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами державного підприємства «Попільнянське лісове господарство» порушено кримінальну справу за зловживання владою та службове підроблення, повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.
 
Як розповів старший помічник прокурора області з питань захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері Павло Захарченко, посадовців звинувачено у привласненні майже 300 тис. грн. Ці кошти були виділені з державного бюджету для будівництва лісогосподарських доріг протипожежного значення. Наразі розслідування кримінальної справи закінчено, справу передано до суду.
 
Усього з початку року органами прокуратури за фактами недотримання вимог лісового законодавства порушено 6 кримінальних справ, до відповідальності притягнуто 87 посадових осіб.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here