Home Кримінал На Житомирщині дезертира засудили на 3 роки позбавлення волі

На Житомирщині дезертира засудили на 3 роки позбавлення волі

117

20 березня 2015 року військовослужбовець однієї з військових частин дислокованих у м. Бердичеві молодший сержант У. з метою ухилитися від військової служби, не маючи на те поважних причин, самовільно залишив військову частину та використовував отриманий в зв’язку з цим час на власний розсуд.

В зв’язку з викладеним військової прокуратурою Житомирського гарнізону розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного залишення військової частини молодшим сержантом У.

В ході проведеного досудового розслідування після встановлення всіх достатніх підстав У. було повідомлено про підозру та обвинувальний акт щодо останнього направлений до суду.

"04 лютого 2016 року Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області, за принципової позиції державного обвинувача, який в судовому засіданні надав суду беззаперечні докази вчинення У. інкримінованих йому злочинів, з урахуванням особи підсудного, У. визнано винним у вчиненні злочинів передбачених ч.ч. 3, 4 ст. 407 Кримінального кодексу України (самовільне залишення військовослужбовцем військової частини в умовах особливого періоду) та йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком 3 роки", – повідомив прокурор військової прокуратур Житомирського гарнізону лейтенант юстиції Дмитро Молот.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here