Home Кримінал На Житомирщині хлопці викрали автомобіль у 83-річного дідуся

На Житомирщині хлопці викрали автомобіль у 83-річного дідуся

538

У с. Стебниці Хорошівського району двоє хлопців 17 та 18 років викрали ВАЗ 2101 у 83-річного дідуся. Їм загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили в поліції області:

«17 січня слідчі Хорошівського відділення поліції завершили розслідування незаконного заволодіння автомобілем місцевого пенсіонера.  Поліцейські зібрали докази причетності до цього діяння двох місцевих парубків, віком 17 та 18 років. Нині обвинувальний акт скеровано до суду».

Кражіка сталася в листопаді 2021 року. Пенсіоне після кількох днів відсутності вдома помітив відчинені двері гаража, звідки зникла й автівка.

Правоохоронці відстежили можливий маршрут руху автомобіля та наступного дня у лісовому масиві неподалік села розшукали покинутий транспортний засіб.

Пізніше встановили причетність до цього діяння  двох юнаків, віком 17 та 18 років. Старший з них – односелець потерпілого, а молодший – житель сусіднього села. Поліцейські встановили, що 18-річний хлопець, знаючи про відсутність вдома літнього сусіда, запропонував товаришеві покататись на його автівці. Уночі вони потрапили в чужий двір та виштовхали автомобіль з гаража на дорогу. Завівши його, вони поїхали до сусіднього села, а вранці покинули транспортний засіб у лісі.  Там його і знайшли поліцейські.

Крім крадіжки, старшому також інкримінують втягнення неповнолітнього друга у злочинну діяльність

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here