Home Кримінал На Житомирщині на 6 років засудили наркоділка, який перекидав через огорожу ...

На Житомирщині на 6 років засудили наркоділка, який перекидав через огорожу колонії наркотики

264

Житель Коростеня ховав у яблуках та картоплі сильні наркотичні засоби. Він перекидав фрукти та овочі через огорожу в колонію. Через місяць місцевого жителя викрили, коли він намагався перекинути 11 згортків з метадоном та канабісом, прикріплених до камінця.

Про це пише Житомирська обласна прокуратура:

Прокурори у суді довели, що злочини скоїв раніше судимий за подібні кримінальні правопорушення 25-річний житель міста Коростеня.Аби замаскувати заборонені речовини і засоби, він вдавався до специфічних хитрощів. Зокрема, канабіс і метадон розфасовував у пакунки та ховав у яблука, димедрол – у картоплю. Нафаршировані небезпечними наркотичними і сильнодіючими лікарськими засобами фрукти та овочі перекидав через огорожу місцевої виправної колонії. Так вчиняв протягом серпня 2021 – січня 2022 років”, – йдеться в повідомленні.

Звісно, сам «товар» до ув’язнених так і не потрапляв: його відразу виявляли правоохоронці. Загалом на його «наркорахунку» – неодноразові спроби перекинути на територію установи виконання покарань понад 40 згортків із «товаром».

Крім цього, в обвинуваченого було вилучено майже чотири десятки бойових набоїв, які він нібито випадково знайшов.Наразі вирок не набув чинності, тривають строки апеляційного оскарження.

Його засуджено до 6 років і 3 місяців позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here