Home Кримінал На Житомирщині вітчим побив 8-річну дівчинку – травмована дитина під наглядом лікарів

На Житомирщині вітчим побив 8-річну дівчинку – травмована дитина під наглядом лікарів

1630

Поки жінка була в лікарні, її співмешканець доглядав трьох дітей 7, 8 та 12 років. Дівчинку 8 років, нерідну доньку, чоловік побив. Дитина із травмами під наглядом лікарів.

Про це повідомили в поліції області:

«31-річна жінка розповіла поліцейським, що проживає разом зі співмешканцем, який є батьком її найменшого 7-річного сина. Двоє старших дітей, 12 та 8 років, народилися у першому шлюбі заявниці. Днями вона потрапила у лікарню через травми, отримані у результаті побиття співмешканцем. Таким чином усі троє дітей опинились під його наглядом.

24 жовтня жінці стало відомо, що від рук чоловіка постраждала 8-річна донька, що і змусило жінку зателефонувати до поліції».

По прибуттю до родини правоохоронців надана жінкою інформація підтвердилася. Нині травмована дівчинка та її братики перебувають під наглядом лікарів, до вирішення питання щодо безпечності їх подальшого перебування у родині.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Правоохоронці нагадують, що миттєво покликати правоохоронців на допомогу можна, завантаживши на свій мобільний телефон додаток «My Pol» (безкоштовно, у Play Маркет чи App Store).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here