Home Кримінал Не впорався з емоціями: на Житомирщині квартирант в пориві емоцій схопив зброю...

Не впорався з емоціями: на Житомирщині квартирант в пориві емоцій схопив зброю та застрелив власника

393

Вчора 17 липня у будинку 57-річного чоловіка зібралася компанія друзів, які вживали спирте. Деякі присутні на застілля принесли з собою зброю. Господар та його квартирант почали сваритися й той схопив зброю та вистрілив. Власник житла помер у лікарні.

Про це повідомляє поліція області:

«У Брусилівській громаді поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Уночі 17 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про надання допомоги пораненому чоловікові». 

За словами поліцейських, квартирант дуже розлютися на власника та вирішив вистрілити зі зброї. Проте кілька пострілів стали фатальними для вже немолодого власника квартири.

«У будинку 57-річного чоловіка зібралась компанія знайомців, які вживали спиртне. При цьому у кількох з присутніх при собі була зброя. На якомусь етапі спілкування між господарем та його 58-річним квартирантом виник раптовий конфлікт. У розпалі емоцій останній схопив до рук зброю та здійснив кілька пострілів. Пораненому відразу викликали екстрену медичну допомогу, однак лікарям не вдалося врятувати його життя», – додають у поліції.

Поліцейські затримали причетного до події, йому загрожує ув’язнення терміном до 7 років. За умисне вбивство людини настає відповідальність – до 15 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here