Home Кримінал Палили заживо порося та знімали відео: на Житомирщині чоловіку дали 5 років...

Палили заживо порося та знімали відео: на Житомирщині чоловіку дали 5 років тюрми, спільника розшукують

3155

П’ять років позбавлення волі отримав чоловік на Житомирщині за жорстоке поводження з в’єтнамським поросям. Живу тварину він обпалив газовою лампою, від чого порося загинуло. Увесь цей процес знімав 17-річний учень профліцею на відео. Хлопця оголосили в розшук.

Про це повідомляє прокуратура області:

«За публічного обвинувачення Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого жителя у жорстокому поводженні з твариною, що відноситься до хребетних, вчиненому з особливою жорстокістю, що призвело до загибелі тварини, у присутності неповнолітнього.

Вироком Малинського районного суду чоловік засуджений до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки. Його спільник – учень профліцею – оголошений у розшук».

У прокуратурі повідомляють, що випадок жорстокого поводження стався у грудні 2019 року на території пилорам в одному з сіл Коростенського району.

Чоловік газовим пальником обпалив живу тварину, унаслідок чого вона загинула.

Увесь жорстокий процес неповнолітній спільник зафільмував на мобільний телефон та розмістив на особистій сторінці у соцмережі. Розправа над живою твариною викликала обурення серед користувачів Інтернету.

На даний час вирок суду не набрав законної сили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here