Home Кримінал Патрульного виправдали від звинувачень у розбещенні восьмикласниці

Патрульного виправдали від звинувачень у розбещенні восьмикласниці

1161

У Житомирській області інспектора Управління патрульної поліції виправдали від звинувачень у розбещенні малолітньої через брак доказів. Сама ж потерпіла на засідання суду не прийшла.

Про це зазначається у вироку Корольовського суду від 15 лютого.

Справа розглядалася у закритому засіданні. Було оприлюднено тільки вступну і резолютивну частину рішення, в якій зазначено, що досліджені докази не доводять поза розумним сумнівом, що злочин відбувся, а навпаки підтверджують доводи сторони захисту, що злочин взагалі не вчинявся.

«ОСОБА_1 визнати невинуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України та виправдати за недоведеністю вчинення зазначеного кримінального правопорушення», – йдеться в документі.

Також усі витрати на проведення експертиз – 45 тис. грн – оплатить держава.

Подія сталася ще у 2016 році. До прокуратури Житомирської області надійшла заява громадянки, що о 20 годині 40 хвилин сержант поліції, знаходячись в альтанці в садку неподалік вулиці Центральної села Нова Василівка, застосовуючи фізичне насильство, утримуючи руки та ноги потерпілої, вступив у статеві зносини з її малолітньою донькою, ученицею 8-го класу.

Нагадаємо, за насильство над матір’ю сину загрожує від двох років тюрми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here