Home Кримінал Поліцейські розповіли, як обвинувачені ховаються від суду

Поліцейські розповіли, як обвинувачені ховаються від суду

282

Трьох чоловіків, які ховалися від суду знайшли поліцейські на Житомирщині. Правоохоронці розповіли, де знаходили обвинувачених, один із яких навіть виїхав за кордон, щоб уникнути відповідальності.

Зокрема, 22-річний житомирянин, який декілька років тому вчинив розбійний напад та замах на зґвалтування, упродовж кількох місяців ховався від судових засідань у одному з сіл Коростишівського району. Там його і затримали.

“Розуміючи наслідки своїх учинків, молодик змінив місце проживання та контактний телефон, не повідомивши про це органи суду та, відповідно, унеможливив прийняття законного рішення. Тож його було оголошено у розшук”, – повідомили правоохоронці.

62-річний чоловік переховувався від відповідальності за кордоном. Проте через два роки повернувся додому, де його й затримали.

Ще один правопорушник із Ємільчинської громади переховувався у родичів. Там затримали й одразу ж доставили до судді. Тож чекати на вирок молодикові доведеться під вартою.

Також минулого тижня правоохоронці затримали й 45-річного чоловіка, причетного до низки тяжких діянь, який також переховувався від слідства. Тривають відповідні процесуальні дії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here