Home Кримінал Поліція затримала підозрюваного у вбивстві на АЗС, чоловік уже купив квиток на...

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві на АЗС, чоловік уже купив квиток на потяг

897

Підозрюваного у вбивстві охоронця на АЗС затримали на залізничному вокзалі у Києві увечері 10 жовтня. Чоловік уже купив квиток на потяг в інший регіон країни.

Підозрюваним виявився житель Черняхівської громади, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомили в поліції області.

“Ми опитали кілька десятків людей з-поміж місцевих жителів та працівників довколишніх закладів, які могли бути свідками чи випадковими очевидцями події. Також негайно було вилучено та проаналізовано записи камер відеоспостереження. Безпосередньо на автозаправній станції фахівці вилучили слідову інформацію та низку речових доказів. У комплексі ми отримали достатньо відомостей, щоб швидко встановити ймовірно причетного до тяжкого злочину чоловіка”, – розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Як стало відомо, близько 3год. ночі нетверезий чоловік прийшов на АЗС, щоб роздобути гроші. На спротив охоронця він реагував агресивно та під час бійки завдав йому серйозних травм. Потому залишив місце події.

В охоронця криміналісти підтвердили серйозну черепно-мозкову травму.

Нападника відслідкували за допомогою камер відеоспостереження.

За чинним законодавством йому може загрожувати покарання аж до довічного ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here