Home Кримінал Поліція закрила ще два гральні заклади у Коростені та Житомирі

Поліція закрила ще два гральні заклади у Коростені та Житомирі

169

У Коростені поліцейські 2 січня виявили заклад, в якому можливе здійснення азартних ігор через комп’ютерну систему та мережу Інтернет. Обов’язковою умовою участі була сплата потенційним гравцем певної суми, у тому числі за допомогою електронних платежів.

На момент прибуття правоохоронців у залі знаходився працівник закладу. У результаті проведених невідкладних слідчих дій із приміщення правоохоронці вилучили системні блоки та монітори.

Напередодні нового року в обласному центрі поліцейські також припинили функціонування закладу азартних ігор, звідки вилучили до трьох десятків системних блоків, 8 столів для гри в покер та інші речі, що можуть свідчити про протиправну діяльність.

За обома фактами нині розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом), у рамках яких триває встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.

Поліцейські області продовжують моніторити ситуацію щодо припинення роботи гральних закладів та звертаються до жителів Житомирщини повідомляти про такі заклади за номером «102». 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here