Home Кримінал Поліція затримала чоловіка, який зрізав 300 метрів телефонного кабелю

Поліція затримала чоловіка, який зрізав 300 метрів телефонного кабелю

361

Поліція затримала чоловіка, який зрізав телефонні кабелі на Житомирщині. Подія сталась пізно увечері 15 березня неподалік села Кам’яного Броду.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

Про підозрілого чоловіка на автомобілі і його маніпуляції за селом правоохоронцям повідомили місцеві жителі. Як з’ясувалось, 21-річний заїжджий хлопець демонтував повітряні кабелі телефонного зв’язку. Розпочато досудове розслідування.

Близько 22.30 до Коростишівського відділу поліції звернувся житель с.Кам’яного Броду із повідомленням про те, що за селом на полі він помітив незнайомого чоловіка, який орудував інструментами і складав щось у багажник автівки. Такі маніпуляції в пізній час, в негоду і поза межами населеного пункту викликали у заявника підозри.

Для перевірки на вказане місце виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції, а згодом і слідчо-оперативна група для фіксації обставин правопорушення.

Як виявилось, 21-річний приїжджий із сусідньої територіальної громади молодик займався демонтажем повітряної лінії телефонного зв’язку. На момент прибуття правоохоронців він встиг зняти близько 300 м дроту, розділити його на частини і поскладати у багажник своєї ВАЗівки.

Раніше парубок уже потрапляв у поле зору поліцейських і притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here