Home Кримінал П’яні чоловіки, погрожуючи ножем таксисту, викрали його машину

П\’яні чоловіки, погрожуючи ножем таксисту, викрали його машину

90
У Радомишльському районі двоє нетверезих чоловіків та жінки винайняли машину таксі для поїздки до одного з селищ Київської області, що знаходиться приблизно за 45 км від Радомишля.
 
Коли таксі виїхало за місто і рухалось по дорозі, з обох боків якої був ліс, один з чоловіків витяг ножа та приставив його до шиї водія, наказавши зупинитись. Деякий час машина продовжувала рухатись, а між двома чоловіками точилась боротьба. 
 
Врешті водій таки зупинив машину та вискочив з неї, остерігаючись за власне здоров’я та життя. Скориставшись цим, нападник пересів на його місце, завів авто та натиснув на педаль газу. Втім недосвідчений керманич, та ще й добряче сп’янілий, зумів проїхати лише сотню метрів, допоки опинився у кюветі, розповіла Алла Ващенко СЗГ УМВС України в Житомирській області.
 
Водій авто бігцем наздогнав свою машину і, допоки нападники намагалися її виштовхати на дорогу, зумів забрати ключі із замка запалювання та заблокувати двері. Між чоловіками знову виникла сутичка.
 
Випадковим свідком цих подій став водій іншого автомобіля, який зупинився на узбіччі. Він і викликав правоохоронців.
 
У цей час нападники, зрозумівши, що потрапити в заблокований автомобіль таксі їм не вдасться, кинулись тікати у засніжений ліс. 
 
Потерпілий разом з очевидцем події залишилися на дорозі, вони і пояснили правоохоронцям, що сталося та вказали, куди саме попрямували агресивні пасажири. Втім далеко, по коліна у снігу, втекти, тим не вдалося, хоча вони й спробували заховатися у яру.
 
Там працівники міліції й затримали двох підозрюваних, як згодом з’ясувалось, жителів м. Радомишля, що уже притягувалися раніше до кримінальної відповідальності. Наразі порушено кримінальну справу. За таку кримінальну подорож нападники можуть потрапити до тюрми на 7 – 12 років. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here