Home Кримінал У 2016 році на Житомирщині сталося 2151 ДТП, в яких травмувалося...

У 2016 році на Житомирщині сталося 2151 ДТП, в яких травмувалося 697 осіб

114

У Головному управлінні Національної поліції області 17 серпня відбувся брифінг щодо проведення місячника безпеки дорожнього руху. На питання журналістів відповідали працівники Управлінь превентивної діяльності ГУНП та патрульної поліції в м. Житомирі.

За словами т.в.о. начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Віталія Магалецького, статистичні дані свідчать про збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод на автошляхах області.

Зокрема, за 7 місяців зафіксовано 2151 ДТП, в яких було травмовано 697 осіб, загинуло – 11. За аналогічний період 2015 року було зареєстровано 1835 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмовано 506 осіб, загинуло – 83.

На території обласного центру сталося 824 дорожньо-транспортних пригоди (у 2015 – 644), при цьому кількість травмованих осіб зросла  з 129 до 196.

Відтак, нині правоохоронці проводять місячник безпеки дорожнього руху, у рамках якого здійснюють комплекс додаткових заходів, направлених як на попередження порушень правил дорожнього руху, так і виявлення причин, що сприяють вчиненню ДТП.

Поліцейські здійснюють обстеження вулично-дорожньої мережі області за відповідними критеріями, перевіряють дотримання перевізниками вимог законодавства з надання послуг  перевезення пасажирів та у сфері габаритно-вагових параметрів транспортних засобів, проводять інформаційно-роз’яснювальні кампанії, – повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here