Home Кримінал У Бердичеві невідомі в масках напали на родину: вдерлися до квартири, побили...

У Бердичеві невідомі в масках напали на родину: вдерлися до квартири, побили і пограбували

269

О 4:50 ранку 7 липня двоє невідомих вдерлися через відчинене вікно у квартиру у м. Бердичів та напали на господарів, після чого пограбували. У жінки – черепно-мозкова травма, а в чоловіка – численні забої та перелом носа. У кімнаті в час нападу перебувала 4-річна донька. Дитина не постраждала.

Про це повідомили у поліції області:

"Близько 4:50 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про напад на жителів райцентру у їх помешканні. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, на першому поверсі багатоповерхівки у центрі міста винаймають квартиру співмешканці, 23-річний та 25-річна жителі Київщини. Цієї ночі вони лишили відчиненим вікно на кухні. Саме через нього нападники й потрапили в оселю".

Нападники були в масках, побили господарів і відібрали у них гаманець з 800 гривнями, прикраси із золота, кілька мобільних телефонів та документи.

Чоловік із жінкою змогли описати нападників. За декілька годин їх затримали.

"Бердичівські оперативники разом з колегами з обласного Управління карного розшуку розпочали першочергові заходи для встановлення причетних до розбою. Вже за кілька годин вони отримали відомості про особи нападників. У цьому їм допомогли й записи з камер спостереження, встановлених у місті",  – розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини – начальник кримінальної поліції Вадим Жмурко.

Нападниками були бердичівляни віком 30 та 35 років. Вони раніше вже були засуджені за майнові злочини, старший також причетний до незаконного поводження з холодною зброєю та зберігання наркотиків.

8 липня слідчі оголосили їм підозри у вчиненні розбою, нині вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here