Home Кримінал У Бердичеві поліція зупинила водія який зберігав наркотики у власному авто

У Бердичеві поліція зупинила водія який зберігав наркотики у власному авто

1007

 Поліцейські зупинили авто 36-річного бердичівлянина, бо ж він мав ознаки наркотичного сп’яніння. Після цього у нього виявили наркотики.  Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Житомирській області: 

15 грудня на одній з вулиць районного центру поліцейські перевірили підозрілого чоловіка. Під час огляду у 36-річного бердичівлянина виявили порошкоподібну речовину білого кольору, ймовірно наркотичний засіб.

Місцевий житель за день двічі потрапив у поле зору бердичівської поліції. Дільничні офіцери виявили факт зберігання ним заборонених речовин. А згодом патрульні задокументували, що чоловік у стані сп’яніння керував автомобілем з технічними несправностями.

Згодом на одній з вулиць міста патрульні зупинили автомобіль «Ford», помітивши технічну несправність. Під час спілкування з водієм поліцейські зауважили, що чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння. А встановлюючи його особу, з’ясували, що кілька годин тому саме у нього слідчі вилучили наркотики. Тож поліцейські запропонували водієві пройти медичне обстеження щодо вживання наркотичних речовин. Проте він відмовився від освідування.

 У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ слідчі проводять необхідні заходи, у тому числі направили вилучене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

 На даний час,  водієві, загрожують штрафні санкції з позбавленням права керування транспортним засобом. Водночас за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту передбачено покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, що 2 тис. доларів за уникнення кримінальної відповідальності заплатила житомирянка поліцейським. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here