Home Кримінал У Коростенському районі молодик вбив свого товариша по чарці

У Коростенському районі молодик вбив свого товариша по чарці

105

Фатальна подія трапилася уранці 3 липня у Коростенському районі. Троє чоловіків після нічного чаркування жорстко посперечалися. У результаті один загинув, інший з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні, винуватця затримали поліцейські.

Близько 6 ранку до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про те, що у с. Васьковичі двоє чоловіків отримали ножові поранення. Один із них загинув, іншого доставлено до медичного закладу.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи місцевої поліції з’ясували, що загиблим є 27-річний раніше судимий місцевий житель. На його тілі було виявлено колото-різану рану в області серця. Насильницьку смерть підтвердили й судово-медичні експерти.Госпіталізованим з кількома колото-різаними ранами різних частин тіла виявився 30-річний житель цього ж села.

– У результаті першочергових заходів поліцейські встановили, що потерпілі чаркували у компанії ще одного свого односельчанина, 1988 р.н. В якийсь момент надмірна кількість вжитого ними алкоголю спровокувала суперечку й бійку. У результаті один з чаркувальників схопився за ніж і за допомогою нього почав доводити опонентам свою правоту, – розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини Валерій Бондар.

Чоловіка, який визнав свою вину, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розпочато одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ст.15 ч.2 ст.115 (Замах злочин) (Умисне вбивство). Досудове розслідування триває.

Як повідмляють у поліції, за чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here