Home Кримінал У Малині п’яний молодик порізав перехожих

У Малині п’яний молодик порізав перехожих

189

 "Минулий тиждень був відносно неспокійним у плані кримінальних подій як для жителів Житомирщини, так і для поліцейських. Серед найбільш резонансних злочинів – вбивство 32-річної овручанки та замах на вбивство трьох осіб.


В Овруцькому районі уночі 15 вересня 40-річний місцевий житель, у нетверезому стані з’ясовуючи стосунки зі своєю співмешканкою, смертельно поранив її ножем. Підозрюваного поліцейські затримали, – повідомив на своїй сторінці в соцмережі головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко.

А в м. Малині увечері того ж дня п’яний молодик, спровокувавши сварку з перехожими чоловіками, ударив ножем усіх трьох. Найбільше дісталося найстаршому з них – 70-річному малинчанину, якого було госпіталізовано з проникаючими ножовими пораненнями. Двом іншим постраждалим надано медичну допомогу і призначено амбулаторне лікування. Негідника поліцейські затримали. Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Минулого тижня поліцейські Житомирщини провели низку заходів, у тому числі й слідчих дій щодо вилучення заборонених і небезпечних предметів. У Коростишівському районі у домоволодінні жительки одного із сіл у ході санкціонованого обшуку виявили порох, мисливський шрот, набої, а ще – понад 150 висушених рослин снотворного маку. А на земельній ділянці 56-річного бердичівлянина знайшли сховок з рушницею та обрізом і зібрали «врожай» коноплі. Усе вилучене направлено на експертне дослідження. На вихідних «роззброїли» ще трьох раніше судимих жителів м. Коростишева.

У північних районах Житомирщини тривають профілактичні заходи з протидії нелегальним бурштиновим копальням. 14 вересня наші наряди спільно з працівниками УЗЕ та УСБУ затримали в лісі Олевського району трьох олевчан-старателів. На нелегальный копальні чоловіки видобували сонячне каміння за допомогою мотопомпи та іншого обладнання, яке було вилучено разом із камінцями бурштину, які встигли добути копачі. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження.

Упродовж тижня на автошляхах області сталося 135 ДТП, з яких 26 з потерпілими. У них загинуло 4 людей, ще 24 травмовано.

За минулий тиждень до поліції надійшло 17 повідомлень про безвісне зникнення дітей. Переважно домівки лишали підлітки через суперечки із батьками. Усі зниклі були розшукані упродовж першої доби і нині повернуті у свої родини".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here