Home Кримінал У Новограді поліцейські затримали Жигулі, у якому було 5 чоловіків та наркотики

У Новограді поліцейські затримали Жигулі, у якому було 5 чоловіків та наркотики

191

3 квітня поліцейські групи реагування Новоград-Волинського відділу поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ.

Водій на перехресті вулиць проігнорував вимогу дорожнього знаку, а відтак поліцейські групи реагування подали сигнал про зупинку транспортного засобу.

Під час перевірки з’ясувалось, що у салоні перебувало 5 чоловіків віком від 18 до 30 років, місцеві жителі. Під час поверхневого огляду в одного з них було виявлено пакунок з рослинною масою, а коли поліцейські оглянули салон – виявили коробку з-під мобільного телефону, всередині якої знаходились 12 газетних пакунків з подрібненою рослинною масою. Ще один згорток з таким же вмістом правоохоронці виявили в автомобільній попільничці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції, працівники якої задокументували всі обставини. Виявлене поліцейські вилучили. Слідчі підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення подрібненої маси на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Причетним до правопорушення може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here