Home Кримінал У Троянові чоловік убив батька та, тікаючи, потрапив у ДТП із двома...

У Троянові чоловік убив батька та, тікаючи, потрапив у ДТП із двома доньками

2146

Смерть 49-річного чоловіка зафіксували у Троянові 30 липня. Його убив рідний син під час конфлікту після спільного чаркування. Більше того, чоловік наразив на небезпеку своїх двох доньок 7 і 8 років, потрапивши із ним в ДТП.

Про затримання 27-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві батька, повідомили у поліції області:

“30 липня до поліції надійшло повідомлення про смерть від отриманих тілесних ушкоджень 49-річного чоловіка. Під час перевірки обставин поліцейські встановили причетність до нанесення травм сина загиблого. Утікаючи з місця вбивства батька, чоловік ще й ризикував життям двох своїх донечок, учинивши ДТП. Поліцейські взяли його під варту”.

Виявилося, після 4 год. ранку до брата підозрюваного прийшли двоє племінниць 7 і 8 років та повідомили, що із нетверезим батьком за кермом потрапили в ДТП та отримали забої.

Той пішов із племінницями і натрапив на одній із вулиць на брата біля розбитого автомобіля. Чоловік відводив племінниць додому і дізнався від дітей, що “дідусь, чомусь, спить на городі”.

“Таким чином чоловік і виявив тіло батька поміж городини. Нині висновок судово-медичної експертизи засвідчив його насильницьку смерть. За підозрою у нанесення тілесних ушкоджень ми затримали 27-річного сина загиблого”, – повідомили в поліції.

Правоохоронці деталізували, що у будинку знаходились батько та син, а під їх наглядом – двоє дітей останнього. Мама дівчаток проживає в іншій громаді (оскільки розлучена) і привезла дітей тимчасово у гості на прохання бабусі, яка цього дня була на добовому чергуванні на роботі.

Звечора між чоловіками, які перед цим випивали, виник конфлікт, що перейшов у бійку. В якийсь з моментів старший і отримав смертельні травми, а молодший намагався приховати його тіло у городині. Потім забрав дітей та поїхав з обійстя. Вправності кермування автомобілем вистачило лише на кількасот метрів, потому чоловік в’їхав в електроопору.

Поліцейські затримали 27-річного чоловіка, йому оголошено про підозру у названому діянні та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За скоєння вбивства йому загрожує позбавлення волі на термін до 15 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here