Home Кримінал У Житомирі поліція «накрила» підпільний гральний заклад

У Житомирі поліція «накрила» підпільний гральний заклад

483

На першому поверсі одного з будинків по вулиці Хлібній у Житомирі поліція припинила діяльність незаконного грального закладу, який нещодавно відкрився. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Житомирській області.

З приміщення, де здійснювалися азартні ігри, правоохоронці вилучили більше десятка комплектів комп’ютерної техніки та інші свідчення протиправної діяльності. Нині за вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Гральний заклад розпочав свою діяльність нещодавно усупереч чинному законодавству. 

У ході проведених слідчих дій були вилучені 13 комплектів комп’ютерної техніки та апарати для перевірки грошових коштів і друку фіскальних чеків

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства, організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з органіфзації та проведення азартних ігор тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here