Home Кримінал У Житомирі син неодноразово бив і грабував матір

У Житомирі син неодноразово бив і грабував матір

200

23-річний хлопець вдарив декілька разів свою матір та силоміць забрав у неї телефон. Це вже не перше побиття: йому виписали заборонний припис за психологічне та фізичне насильство щодо матері.

Про це повідомили в поліції:

"18 березня до Житомирського районного управління поліції звернулася 45-річна житомирянка, яка повідомила, що син вдарив її та викрав мобільний телефон. 

Поліцейські з’ясували, що 23-річний молодик раніше уже притягувався до відповідальності за спричинення іншій особі тілесних ушкоджень і засуджений до позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку. Також протягом декількох місяців він систематично вчиняв психологічне та фізичне насильство щодо своєї матері. Через це чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліції, дільничні офіцери виносили йому заборонні приписи та складали адміністративні протоколи. Проте молодик, витримавши термін заборони, приходив знову до скривдженої ним матері та брався за старе".

Поліцейські швидко встановили місце перебування грабіжника і через кілька годин він уже був доставлений до районного управління поліції.

Телефон у нього вилучили.

За сукупністю вчиненого йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Житомирі син застрелив батька: 19 березня він зателефонував до поліції і повідомив, що старий мав проблеми з серцем

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here