Home Кримінал У житомирянина викрали кредитну картку та зняли з неї гроші

У житомирянина викрали кредитну картку та зняли з неї гроші

86
Вчора невідомий чоловік викрав у житомирянина його кредитну банківську картку. В подальшому шахрай зняв з картки 4 тис. грн. За крадіжку затримали раніше судимого непрацюючого 21-річного жителя Житомира, повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.
 
Цієї ж доби від крадіїв постраждав ще один житомирянин. Через власну необачність чоловік лишився без мобільного телефону. Крадій поцупив мобілку з квартири, яку власник залишив незачиненою. Дільничні інспектори міліції встановили, що до крадіжки причетний 27-річний мешканець обласного центру, якого наразі затримано.
 
Крім цього, в Романівському районі правоохоронц вилучили у місцевого жителя зброю. Саморобний вогнепальний пристрій дульно-зарядного шомпольного типу у вигляді пістолету калібру 8 міліметрів та довжиною ствола 15 см. чоловік зберігав у себе вдома. Вилучену зброю направлено на дослідження.
 
Загалом впродовж минулої доби до правоохоронців надійшло 264 повідомлення, 250 з яких із ознаками злочинів. У 133 випадках встановлено особи, що підозрюються до злочинів. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here