Home Кримінал У Житомирі колишній ув’язнений в центрі міста зарізав дружину через ревнощі

У Житомирі колишній ув’язнений в центрі міста зарізав дружину через ревнощі

301

У Житомирі у центрі міста біля паспортного столу чоловік привернув дружину та вдарив її декілька разів ножем. Жінка померла на місці. Наразі, чоловіка засудили до 14 років тюрми. 

Про це інформує житомирська обласна прокуратура: 

“Чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі. Прокурори довели, що жорстоке вбивство своєї дружини 51-річний житомирянин скоїв у серпні минулого року. Напередодні обвинувачений, звільнившись (рік тому) з місць відбування покарання за вбивство приятеля, одружився із 49-річною житомирянкою, з якою познайомився ще перебуваючи у слідчому ізоляторі та деякий час листувався“,- йдеться в повідомленні.

У центрі міста, вдень, біля паспортного столу. Там домовилися зустрітися з дружиною, яка після заміжжя взяла прізвище чоловіка, у зв’язку з чим мала отримати новий паспорт. Під час суперечки, що виникла на ґрунті ревнощів, обвинувачений вихопив з кишені складний ніж та декілька разів вдарив ним жінку. Лікарі констатували смерть потерпілої від множинних поранень з ушкодженням серця.

Фігурант намагався виправдати свої дії, пояснюючи, що на той час перебував на замісній терапії. Свою вину у суді визнав повністю. З дня затримання до набуття вироком чинності перебуває під вартою.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here