Home Кримінал 40 тис. грн хабаря: на гарячому затримали заступника начальника райуправління поліції

40 тис. грн хабаря: на гарячому затримали заступника начальника райуправління поліції

638


Заступник начальника одного із територіальних райуправлінь поліції запропонував підприємцю сприяння в безперешкодному перевезенні лікеро-горілчаних виробів. За це підприємець щомісячно мав платити декілька тисяч гривень. Отримання 40 тис. грн хабаря задокументували. Поліцейського відсторонили від посади.

Про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура: 

“За даними слідства, заступник начальника одного з територіальних райуправлінь поліції запропонував місцевому підприємцю своє «сприяння» у безперешкодному перевезенні лікеро-горілчаних виробів. Свої послуги він оцінив у декілька десятків тисяч гривень, які підприємець повинен сплачувати йому щомісячно“.

Правоохоронці задокументували одержання заступником начальника райуправління поліції 40 тис. грн неправомірної вигоди. За місцем проживання і роботи фігуранта провадження проведено низку обшуків.

Ухвалами суду підозрюваного відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Не погоджуючись з таким запобіжним заходом, обласна прокуратура оскаржуватиме його в апеляційному порядку. Досудове слідство триває.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here