Home Кримінал У Житомирі подружжя вдома виготовляли горілку: вилучено понад 160 літрів алкоголю

У Житомирі подружжя вдома виготовляли горілку: вилучено понад 160 літрів алкоголю

226

У Житомирі в власному будинку чоловік з дружиною виготовляв алкоголь.  Вони з листопада по червень купували спирт та робили горілку.  Поліцейські вилучили в них понад 160 літрів фальсифікованого алкоголю.

Про це інформує поліція області:

“Слідством встановлено, що у період з листопада 2022 року по червень 2023 року чоловік займався закупівлею спирту невідомого походження. Надалі разом із 46-річною дружиною у власному будинку виготовляли міцні напої. Для цього просто змішували спирт із водою та наповнювали полімерні пляшки. Згодом займалися продажем такої “горілки“, – йдеться в повідомленні.

5 червня слідчі Слідчого управління ГУНП Житомирщини за оперативного супроводження працівників Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області ДСР Національної поліції провели низку обшуків за місцем проживання подружжя та у транспортних засобах, які їм належать.

У результаті вилучили понад 160 літрів фальсифікованого алкоголю та обладнання й матеріали, призначені для його виготовлення, а також 2 автомобіля.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here