Home Кримінал У Житомирі затримали жителя Кропивницького, який зняв з чужого рахунку 176 тис....

У Житомирі затримали жителя Кропивницького, який зняв з чужого рахунку 176 тис. грн

446

176 тис. грн зникли з рахунку 48-річного киянина після застілля в одному з готельно-розважальних комплексів Житомира, де чоловік відпочивав із 35-річним жителем Кропивницького. Чоловіки познайомилися напередодні та вирішили разом відпочити. За такий відпочинок киянин поплатився спустошеним рахунком.

Про це повідомили в поліції.

Виявилося, що коли під ранок киянин заснув, його напарник із Кропивницького скористався мобільним додатком та спустошив його рахунок.

“Зникнення з банківського рахунку 176 тисяч гривень 48-річний киянин виявив уранці 16 березня, перебуваючи у Житомирі у справах. Чоловік відразу звернувся до місцевої поліції.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП ретельно розібрались в обставинах події та встановили причетність до крадіжки 35-річного жителя Кропивницького. З ним потерпілий познайомився напередодні.

В одному з готельно-розважальних комплексів міста чоловіки влаштували спільне застілля, що тривало до ранку. А коли потерпілий заснув, новий знайомий скористався його телефоном та через мобільний додаток спустошив чужий банківський рахунок”, – повідомили в поліції.

Чоловіка затримали на одній із вулиць Житомира уже через кілька годин. У нього поліцейські вилучили частину викрадених грошей, інші він встиг витратити на новий мобільний, одяг та парфуми. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення.

За вчинене чоловікові загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here