Home Кримінал У Житомирі знайшли труп у кар’єрі: підозрюють адвоката

У Житомирі знайшли труп у кар’єрі: підозрюють адвоката

805

У Житомирі в кар’єрі знайшли труп – тіло було зв’язане в пакет із тілом 31-річного чоловіка. У вбивстві підозрюють адвоката.

Про це повідомили в поліції та прокуратурі області:

“3 листопада оголошено підозру 46-річному житомирянину в умисному вбивстві. Попередньо встановлено, що чоловік під час застілля у хмільному дурмані застрелив конкурента. Мертвого наступної  ночі вивіз до кар’єру та утопив разом з човном. Згодом одружився на його 20-річній дівчині. Наразі йому загрожує до 15 років ув’язнення”.

Як виявилося, вбивство сталося в травні. До поліції звернулася житомирянка з повідомленням про зникнення її 31-річного сина. За словами заявниці, востаннє вона бачила його 26 квітня.

Поліцейські з’ясували, що того дня він був у компанії знайомих у будинку одного з них в обласному центрі. Серед них була і його 20-річна подруга, колишня співмешканка вбитого, розпивали алкогольні напої. Згодом до них приєднався і потерпілий, та під час застілля почав з’ясовувати стосунки із колишньою співмешканкою, ображаючи її. 

Коли ж жінка разом з одним із присутніх вийшли з помешкання, суперечка  виникла вже між адвокатом та потерпілим. Сварка  переросла у фізичну розправу: підозрюваний спочатку заподіяв потерпілому декілька сильних ударів, а потім здійснив постріл з вогнепальної зброї. Від одержаного поранення чоловік помер. 

У будинку прибрали сліди злочину, а наступного дня, прикріпивши  до тіла потерпілого вантаж, відвезли до кар’єра на околиці Житомира та опустили на дно водойми. Тривалий час чоловік вважався безвісти зниклий, аж поки тіло, яке спливло, виявив місцевий житель.

Судово-медична експертиза засвідчила, що причиною його смерті стало  проникаюче вогнепальне дробове поранення у життєво важливі органи. 

Майже три місяці тіло було у воді.

Наразі за умисне вбивство 46-річному чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення. Також нині встановлюється роль і кожного з інших мимовільних очевидців чи свідків цієї драми.

За цей час 20-річна дівчина, через яку й виник конфлікт, стала дружиною підозрюваного та готується до материнства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here