Home Кримінал Убивство 7 осіб: під час розслідування провели 100 експертиз особливої складності

Убивство 7 осіб: під час розслідування провели 100 експертиз особливої складності

240

Понад 100 судових експертиз особливої складності провели під час досудового розслідування справи за фактом убивства семи осіб орендарем ставка. 9 листопала йому продовжено запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

Про це повідомляє прокуратура області:

"58-річного чоловіка обвинувачують у скоєнні злочинів за п. 1 ч. 2 ст. 115,  ч. 2   ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України. За результатами досудового розслідування, під час якого проведено понад 100 судових експертиз особливої складності та зібрано інші докази, складено обвинувальний акт та 30.10.2020 скеровано до суду.  Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, проводило Головне управління Нацполіції в області".

Нагадаємо, у травні на околиці села Новоселиця Попільнянського району, на березі ставка, під час конфлікту, що виник між місцевим жителем – орендарем ставка – та групою осіб, які відпочивали (колишні учасники ООС, військовослужбовці Нацгвардії). 

У ході конфлікту орендар із мисливської рушниці скоїв умисне вбивство сімох чоловік та замах на вбивство ще одного чоловіка, якому вдалося втекти та повідомити про подію правоохоронців.

Справу розглядає Богунський районний суд міста Житомира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here