Home Кримінал В Одесі водій відкрив стрілянину по людях, які заважали проїзду по дорозі

В Одесі водій відкрив стрілянину по людях, які заважали проїзду по дорозі

87
В Одесі на вулиці Академіка Глушка невідомий чоловік, який перебував за кермом автомобіля, розстріляв зі зброї травматичної дії групу чоловіків, внаслідок чого один з них отримав проникаюче поранення, повідомляє Корреспондент.net.
 
Як повідомляє відділ зі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області, між групою молодих чоловіків і невстановленим водієм автомобіля виник конфлікт, а потім – бійка.
 
За інформацією правоохоронців, водій зупинив автомобіль на проїжджій частині вулиці, так як молоді люди, перебуваючи на шляху його руху, заважали вільному проїзду автотранспорту.
 
Під час бійки водій автомобіля застосував травматичну зброю, поранив одного зі своїх супротивників, після чого зник на автомобілі з місця пригоди. 27-річний потерпілий був госпіталізований в одну з лікарень міста.
 
У даний час за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень міліція порушила кримінальну справу і проводить оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи підозрюваного.
 
Нагадаємо, наприкінці грудня в районному центрі Великий Березний Закарпатської області четверо невідомих застрелили з мисливської рушниці 12 калібру місцевого жителя, який був в автомобілі зі знайомим. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here