Home Кримінал В Олевську пасажир таксі стріляв із травматичної зброї у водія, щоб забрати...

В Олевську пасажир таксі стріляв із травматичної зброї у водія, щоб забрати машину

136

Працівники Олевського РВ УМВС затримали місцевого жителя та розшукують його спільника, які з травматичної зброї поранили таксиста та намагалися відібрати у нього автомобіль.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Близько 21.00 до чергової частини Олевського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на його товариша, який працює таксистом, на автодорозі Київ-Ковель було вчинено напад. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Як було встановлено, того вечора водій таксі, прийнявши замовлення від двох чоловіків, віз їх в одне з сіл району. На півдорозі молодики попросили керманича на кілька хвилин зупинитися, мовляв, за природною потребою. Коли автівка загальмувала, пасажири накинулися на таксиста.

– Я одразу не зрозумів, що сталося, відчув тільки декілька ударів позаду й в очах потемніло, – пригадує 31-річний потерпілий. – Потім вони стали витягати мене з салону. На щастя, у мене при собі був електрошокер, я застосував його до нападників. А тоді набрав з мобільного телефону перший-ліпший номер – це виявився мій колега по роботі, і розповів усе. А той уже повідомив до міліції.

Правоохоронці, оперативно прибувши за викликом, неподалік місця події затримали одного з нападників, ним виявився 20-річний житель Олевського району. Його спільника, за попередніми даними – житомирянина, нині розшукують.

Пораненого таксиста прооперовано, він потребує тривалого лікування. Нині загрози його життю немає.

-У нападників при собі була травматична зброя. Саме з неї один з них і вистрелив, практично, упритул у таксиста, завдавши тому поранення голови та шиї,- повідомив начальник Олевського РВ УМВС Юрій Бовсуновський. – Далі, аби заволодіти автомобілем та грошима, вони витягли водія з салону та продовжили бити. Коли ж той вчинив опір та зумів викликати допомогу, намагалися втекти.

Наразі триває розслідування.

 

 

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here