Home Кримінал В убивстві фотографа столичної газети підозрюються 4 осіб

В убивстві фотографа столичної газети підозрюються 4 осіб

85
Розслідування справи про убивство фотокореспондента газети "2000" Віталія Розвадовського підходить до завершення. Можливо, у березні його передадуть у суд. Про це газеті "Сегодня" сказали в міліції, пише Українська правда.
 
"Зараз справа на стадії розслідування. Вона затягнулася, оскільки потрібно було провести багато експертиз. Усі підозрювані — їх четверо — установлені. Всі осудні. А злочин готувався протягом двох місяців. Троє підозрюваних арештовані, один знаходиться на підписці про невиїзд", — розповів нам заступник начальника ЦГЗ Київської міліції Володимир Дмитренко.
 
Нагадаємо, Віталій Розвадовський був смертельно поранений 28 листопада в під’їзді будинку по Харківському шосе, йому було завдано 30 ударів ножем в область голови і шиї.
 
Від утрати крові він помер уночі 29 листопада. Тоді ж міліція затримала за підозрою у вбивстві знайомого Розвадовського, який пізніше визнав свою провину.
 
Підозрювані — молоді люди у віці до 20 років. Їм інкримінують "навмисне убивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб".
 
Попередньо було встановлено, що убивство відбулося з метою заволодіння коштами Розвадовського в розмірі близько 20 тис. грн, які той напередодні передав своєму знайомому для покупки декількох айфонів. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here