Home Кримінал В Житомирі затримали підозрюваних у розбійних нападах на пенсіонерів

В Житомирі затримали підозрюваних у розбійних нападах на пенсіонерів

101
На 61-річну житомирянку напали у її квартирі. Близько 21.00 хтось постукав у двері її квартири, а потім, назвавши жінку по імені, попросив відчинити двері.
 
Не підозрюючи нічого лихого, 61-річна пенсіонерка відкрила оселю і в ту ж мить отримала удар по голові. Невідомі діяли швидко та зухвало. Зірвавши з непритомної жінки золоті ланцюжок і сережки, забравши мобільний та невелику суму грошей, нападники зникли.
 
Прийшовши до тями, пенсіонерка зателефонувала до міліції, а згодом розповіла правоохоронцям, що бачила двох чоловіків, які увірвалися до її оселі. Раніше вона їх не знала, а описати зовнішність змогла лише у загальних рисах. Однак це не завадило оперативникам досить швидко встановити їх особи, розповіла Алла Ващенко СЗГ УМВС України в Житомирській області.
 
Як розповів перший заступник начальника Корольовського РВ УМВС України в Житомирській області Олег Марковський, уже за два дні у результаті проведених розшукових заходів вдалося вийти на підозрюваних. Затримали їх, щоправда, наступного дня в одній із квартир обласного центру, яку чоловіки винаймали. 
 
Наразі всі нападники, а вони є жителями обласного центру, ніде не працюють та раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності, затримані. Вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу – тримання під вартою.
 

На даний час триває розслідування кримінальної справи. У правоохоронців є підстави стверджувати про причетність затриманих до ще одного нападу, який стався у Житомирському районі і де постраждав літній чоловік. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here