Home Кримінал В Житомирі зіткнулися дві машини

В Житомирі зіткнулися дві машини

118
Вчора в Житомирі на перехресті вулиць Ватутіна – Г. Потапова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох машин. 20-річний водій автомобіля, виконуючи поворот ліворуч на вулицю Г.Потапова скоїв зіткнення з іншим автомобілем.  27-річний водій рухався на той момент по вулиці Ватутіна в напрямку вулиці Щорса. Внаслідок ДТП водій однієї з машин отримав тілесні ушкодження. Потерпілого доставлено до медичного закладу.

Цього ж дня в області сталася ще одна аварія. На 36км +720 м а/д Ставище – Ружин, в смт. Корнин, Попільнянського району, водій невстановленого вантажного автомобіля, збив пішохода. 32-річний  мешканець Попільнянського району рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Потерпілого доставлено до медичного закладу, повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Загалом за минулу добу в області зафіксовано 2 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 2 людини отримали тілесні ушкодження.
 

Крім цього, працівниками ДАІ зафіксовано 98 порушень Правил дорожнього руху, було затримано 13 нетверезих водіїв, ще 14 любителів швидкості притягнуто до адмінвідповідальності. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here