Home Кримінал Водій мотоцикла загинув після зіткнення з вантажівкою

Водій мотоцикла загинув після зіткнення з вантажівкою

89
38-річний мешканець Київської області на мотоциклі зіткнувся з вантажівкою. Машина була припаркована на закритій для руху полосі, де проводяться ремонтні роботи. Аварія сталася 14 квітня на автодорозі Київ-Чоп. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
 
16 квітня на цій же дорозі Київ-Чоп сталася ще одна аварія через порушення правил дорожнього руху. 40-річний житель Новоград-Волинського району на моторолері зіткнувся з автомобілем. Моторолер під час перестроювання з правої полоси на ліву, не надав переваги в русі, що і стало причиною аварії. Водій та пасажир моторолера направлені до лікарні з травмами.
 
Загалом впродовж вихідних зафіксовано  6 дорожньо – транспортних пригод, в яких 6 людей отримало тілесні ушкодження, 1 загинула, повідомляє прес-служба УДАІ області.
 
У Новоград-Волинському районі водій не впорався з керуванням та збив пішохода. Така ж сама аварія сталася і у Малинському районі. 
 
У Бердичівському районі зіткнулися два автомобілі, а у місті Ашдрушівка водій не впоралась з керуванням та здійснила наїзд на дерево. 
 
За вихідні працівники ДАІ зафіксували 411 порушень Правил дорожнього руху, було затримано 76 нетверезих водіїв, ще 39 кермувальникиів притягнуто до відповідальності за перевищення швидкості. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here