Home Кримінал Житомирянка продавала метадон ув’язненим в колонію

Житомирянка продавала метадон ув’язненим в колонію

131

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області спільно з прокуратурою викрили механізм постачання на територію регіону синтетичного наркотику – метадону.

Правоохоронці встановили, що організатори наркобізнесу, мешканці Запоріжжя, отримували метадон із-за кордону та ховали його у брусках мила. Однією зі служб поштової доставки вони переправляли наркотик дилерам у інших регіонах України.

Як повідомляють у СБУ, в Житомирі товар отримувала мешканка обласного центру. Вона збувала метадон місцевим наркозалежним. Серед клієнтів були й ув’язнені однієї з колоній. Перевіряється інформація про причетність до передачі метадону працівників пенітенціарної служби.

Співробітники СБ України затримали наркодилера після отримання посилки з 14 грамами метадону. У Запоріжжі правоохоронці "взяли" двох організаторів наркобізнесу. Під час обшуку за місцем їх проживання було виявлено обладнання для фасування метадону та підготовлені бруски мила.

Житомирянці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Стосовно організаторів продовжуються відповідні процесуальні дії.

Триває досудове слідство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here