Home Кримінал Житомирянин бив свою 72-річну матір і тепер може сісти на 2 роки

Житомирянин бив свою 72-річну матір і тепер може сісти на 2 роки

281

Два роки тюрми загрожує 37-річному житомирянину за домашнє насильство відносно своєї 72-річної матері. Чоловік періодично, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, бив матір, та змушена була шукати притулку у родичів. Наразі сину заборонено наближатися до пенсіонерки упродовж 10 діб.

Про це повідомили в поліції області.

"Це не перший такий випадок у їх родині. Поліцейські і раніше реагували на повідомлення жінки подібного змісту і її скарги на 37-річного житомирянина. З чоловіком проводили профілактичні бесіди, неодноразово він притягувався і до адміністративної відповідальності за скоєння насильства у сім’ї. Однак, такі заходи, вочевидь, його не зупинили", – розповів начальник відділу превенції Житомирського РУП Олег Петелюк.

За останньою заявою пенсіонерки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом домашнього насильства. Чинним законодавством умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства караються громадськими роботами, піврічним арештом, обмеженням волі до 5 років чи ув’язненням строком до 2 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here