Home Кримінал Зробив міні-теплицю та виростив 123 кущі сортової коноплі: на Житомирщині затримали наркоторговця

Зробив міні-теплицю та виростив 123 кущі сортової коноплі: на Житомирщині затримали наркоторговця

434

6 серпня у Бердичеві у підсобному приміщення місцевого жителя знайшли теплицю для вирощування сортової коноплі.  Наркотичні рослини досягли висоти до двох метрів. Загалом поліціянти ліквідували 123 кущі наркотичної рослини.

Про це інформує поліція області.

Як з’ясувалось, у підсобному приміщенні домогосподарства чоловік облаштував міні-теплицю із системою освітлення та поливу для вирощування сортової коноплі. Висаджені у грунт уже майже дорослі рослини висотою понад двох метрів поліцейські виявили і на присадибній ділянці”, – пише поліція. 

Чоловік фактично безперервно вирощував коноплю. Всі ті рослини були на різних етапах дозрівання.

Загалом було ліквідовано 123 кущі. У теплиці та інших місцях також сушилась подрібнена маса. Слід сказати, що виявлене свідчило про практично безперервний процес вирощування, оскільки всі рослини були на різних етапах вегетації: якісь щойно зійшли, частина у стадії активного росту, інші на етапі дозрівання”, –  прокоментував начальник Управління боротьби з наркозлочинністю. 

Поліцейські вилучили пів кілограма сушеної маси та кілька пристроїв для куріння рослинних наркотиків, а також лабораторне обладнання  для їх вирощування. Виявлено та вилучено наркотичних засобів вартістю, за цінами чорного ринку, близько 120 тисяч гривень.

Про власника домогосподарства відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за продаж наркотичних засобів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here