Home Культура Житомирський новорічний ярмарок та атракціони перенесуть на майдан Корольова та Малу Бердичівську

Житомирський новорічний ярмарок та атракціони перенесуть на майдан Корольова та Малу Бердичівську

1391

У Житомирі новорічний ярмарок та атракціони цього року встановили на вулиці Пушкінській. Проте мешканцям житлових будинків поруч, не сподобалася така ідея. Щоб святкова локація не заважала багатоповерхівкам, її перенесуть на майдан С.П. Корольова та частково на Малу Бердичівську.

Про це повідомили під час позачергового засідання виконавчого комітету.

«Враховуючи звернення суб’єктів господарювання та рішення комісії з організації сезонної святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Житомира, вносяться зміни, а саме: новорічний ярмарок переноситься з вулиці Пушкінської на майдан ім. С. П. Корольова та частково на Малу Бердичівську», – зазначають в управління культури.

За словами міського голови Сергія Сухомлина, житомиряни неодноразово скаржилися на невдале розміщення ярмарку та атракціонів:

«Атракціони розмістили фактично під багатоповерховими будинками, є скарги людей. Така організація нас не влаштовує, тому ми переносимо ці атракціони в інше місце, щоб вони не заважали людям».

Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради та КП «Міськсвітло» повинні забезпечити часткове перекриття та встановлення дорожніх знаків «В’їзд заборонено» по вулиці Мала Бердичівській.

Нагадаємо, огляд різдвяного ярмарку в Житомирі. ФОТО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here