Home Люди Перемога починається з людей: смаколики для військових

Перемога починається з людей: смаколики для військових

181

Волонтерський штаб “Українська Команда” Житомирщини підтримав ініціативу волонтерів с. Степанівка Лугинської громади. Передали необхідні продукти, з яких місцеві волонтерки приготують домашні страви і завезуть воїнам на лінію фронту.  Майже рік місцеві жителі так роблять свій внесок у Перемогу. 

У селі Степанівка логістичні механізми відпрацьовані: наприклад, вареники та голубці завчасно  готують гуртом, зберігають у спільній морозильній камері. А рано-вранці, перед від’їздом волонтерських авто на Схід, вареники варять, а голубці готують у домашніх печах.  

Такі фасовані смаколики на південні і східні напрямки завозить коростенська волонтерка Людмила Шаповал. 

«Ми отримали фото від нашого воїна, де він сфотографував ще теплі варенички і це було замість найкращих слів подяки», – зізнається одна із волонтерок Степанівки Оксана Головач. 

А взагалі у невеличкому селі Степанівка десятеро  мешканців беруть участь у діяльності “кулінарного батальйону”.   Цінують кожну зібрану гривню, адже це – змога купити продукти і приготувати страви для захисників і захисниць. І тому продуктова підтримка Волонтерського штабу “Українська команда” Житомирщини така важлива і на часі. 

Координатор штабу Ігор Гундич запевняє, що такі народні ініціативи й надалі підтримуватимуть.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here