Home Здоров'я Суд покарав матір, яка покусала свою 6-місячну дитину

Суд покарав матір, яка покусала свою 6-місячну дитину

291

Бердичівський суд ухвалив вирок 25-річній мешканці одного із селищ Житомирського району, яку визнав винуватою у катуванні своєї малолітньої дитини. Суд призначив покарання – 4 роки позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки, – повідомляє пресслужба Бердичівського міськрайонного суду.

Обвинувачена узимку двічі протягом тижня покусала свою 6-місячну доньку: дитині завдано майже півсотні ушкоджень, від яких вона відчувала сильний фізичний біль. Судово-психіатрична експертиза встановила, що жінка повністю усвідомлювала, що робить, та які наслідки матимуть її дії.

Фігурантка повністю визнала свою вину та пояснила, що кусала дитину, щоб заспокоїти, коли та сильно плакала. За словами обвинуваченої, після народження первістки вона переживала післяпологову депресію, хоча і не зверталася до лікарів по допомогу.

Призначаючи покарання, суд врахував, що обвинувачена раніше не судима, визнала вину та щиро каялася у скоєному, а також позицію прокурорки, яка не просила суд про реальне позбавлення волі для обвинуваченої. До набрання вироком законної сили обвинувачена перебувати під дією запобіжного заходу особистим зобов′язанням. Долю дитини, яка нині відібрана із сім′ї, вирішуватиме інший суд.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here