Home Місто Будівельні роботи в сквері на майдані Путятинському на фінішній прямій

Будівельні роботи в сквері на майдані Путятинському на фінішній прямій

836

У Житомирі завершуються будівельні роботи в сквері на майдані Путятинському, що поруч зі Скорботним янголом. Реконструкція розпочалася ще в липні, і до кінця 2021 року її планують завершити.

У прямому ефірі на своїй сторінці у Фейсбук, головна архітекторка міста Ольга Бронштейн розповіла, що реконструкція об’єкту на фінішній прямій:

«Звершуються роботи в сквері Путятинському. Вже є лави, смітники. Будівельники повинні днями здати об’єкт в експлуатацію. Чим швидше будівельники здадуть об’єкт, тим швидше місто почне прибирати там територію. Поки сквер не зданий в експлуатацію, його мають прибирати будівельники. Лави ще будуть дофарбовуватися, це не остаточний колір».

Також вона додає, що в сквері з’явився простір для дітей. Згодом там з’явиться гумове покриття.

«Дитячий майданчик також ожив, якщо згадати, то раніше там була “мертва” зона. Ще не вистачає гумового покриття, яке з’явиться днями. Будівельники пообіцяли, що до кінця цього тижня з’явиться таке покриття на дитячому майданчику», – пояснює Ольга Бронштейн.

Крім того, в сквері встановили освітлення, камери відеоспостереження, а згодом там з’являться декоративні колоски з підсвіткою та чорною стрічкою, як символ родючості.

«Освітлення є і працює, відеоспостереження також є. Крім того, замовлено озеленення, підсів газону всюди в лунках. Також будуть встановлені наші декоративні колоски, і в нашому місті з’явиться ще один функціональний простір», – додає архітекторка.

Загальна вартість об’єкту 4,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, нещодавно у сквері встановили дитячий майданчик.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here